Seagull - Minicamping Duinerve Heerlijk genieten aan de Zeeuwse Riviera
Reserveer nu direct >>
yyx-slide01.jpg - Duinerve
slide08.jpg - Duinerve
slide11.jpg - Duinerve
slide14.jpg - Duinerve

Na het bekijken van onze website heeft u wellicht vragen of wilt u misschien direct reserveren voor een bepaalde periode. 

Heeft u alleen een vraag? Stel hem dan hier.

Wenst u een plaats te reserveren? Dan verzoeken wij u een zo compleet mogelijke reserveringsaanvraag in te vullen. Let op; dit betreft een aanvraag voor een reservering. U ontvangt na het invullen van onderstaande aanvraag een automatische bevestiging dat wij uw aanvraag ontvangen hebben, vervolgens nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Uw reservering is pas definitief wanneer wij u per mail een bevestiging zenden dat uw reservering geplaatst is. 

Let op;

- vanaf 1 januari 2018 kan er pas gereserveerd worden voor seizoen 2018
- in het hoogseizoen verh​uren wij onze kampeerplaatsen alleen per week, van zaterdag tot zaterdag
- voor de periode pasen/meivakantie/hemelvaart/pinksteren geldt een minimaal aantal overnachtingen
- reserveringen voor 1 nacht zijn niet mogelijk
- reserveringen worden ingepland aan de hand van de bezetting, zoveel mogelijk rekeninghoudend met uw eventuele plaatsvoorkeur. Er worden echter geen garanties gegeven

Ivm de vele aanvragen voor kortere periodes in het hoofdseizoen tot 18/8:
Wij reserveren echt alleen per week, van zaterdag tot zaterdag. Aanvragen voor kortere periodes, of met aankomst op een andere dag, nemen wij niet in behandeling

Vanaf aankomst op zaterdag 18/8 kan er gereserveerd worden voor een verblijf van minimaal 7 nachten

Vanaf aankomst op of na woensdag 20/8 kan er gereserveerd worden voor een verblijf van minimaal 4 nachten


 
 

 

Reserveren

Verblijf en accommodatie

Contactgegevens

Het aangeven van een voorkeur met betrekking tot een gewenste staanplaats is mogelijk. Onze planning is echter afhankelijk van diverse factoren en staat niet vast tot op het moment van aankomst. Wij kunnen daarom in geen enkel geval garanderen dat er aan uw wensen met betrekking tot de staanplaats voldaan kan worden, uiteraard doen wij bij het inplannen ons uiterste best zo goed mogelijk aan ieders voorkeur te voldoen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft geef dan duidelijk aan waarom u deze heeft zodat wij, indien nodig, u een passend alternatief kunnen bieden.